Käyttöoikeuden uusiminen vara-aktivointikoodilla

Jos sinulla on uusi aktivointikoodi, voit lisätä se sovellukseen käytettäväksi varakoodina. Kun nykyinen käyttöoikeus vanhenee, sovellus aktivoidaan automaattisesti vara-aktivointikoodilla. Tällä tavoin voit varmistaa, että laitteesi on suojattu tauotta.

Joissakin tapauksissa et voi lisätä vara-aktivointikoodia.

Voit lisätä vara-aktivointikoodin seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Profiili-osioon
  3. Napsauta käyttöoikeustietojen kohdalla kolmea pistettä ja valitse Syötä aktivointikoodi.
  4. Anna aktivointikoodi syöttökenttään ja napsauta Tallenna aktivointikoodi -painiketta.

Vara-aktivointikoodi näkyy Käyttöoikeuden tiedot -ikkunassa.

Jos syötät vara-aktivointikoodin, joka on annettu useille laitteille, sinun täytyy noudattaa vaiheita varakoodin hakemiseksi kaikilla laitteilla, joilla haluat uusia käyttöoikeuden automaattisesti.

Varakoodi yritetään aktivoida ja vahvistaa kokonaan, kun nykyinen käyttöoikeus vanhenee tai jos käyttöoikeusavain poistetaan laitteesta. Sovellus vahvistaa vara-aktivointikoodin vanhenemispäivän, käyttöoikeuden sallitun käytettävien laitteiden enimmäismäärän sekä käyttöoikeuden yhteensopivuuden sovelluksen asennetun version kanssa. Vara-aktivointikoodin aktivoinnin aikana voidaan edellyttää yhteyttä Kaspersky Small Office Security -hallintakonsolin tilille.

Jos lisäämääsi vara-aktivointikoodia on jo käytetty tässä tai toisessa laitteessa, käyttöoikeuden uusiminen vara-aktivointikoodilla määritetään tapahtuneeksi päivämääränä, jolloin sovellus aktivoitiin kyseisellä koodilla ensimmäisen kerran. Voidaksesi uudistaa käyttöoikeuden lisää vara-aktivointikoodi, jonka vanhenemispäivä on myöhempi kuin sovelluksen nykyisen käyttöoikeuden vanhenemispäivä.

Jos sovellus ei aktivoinut automaattisesti vara-aktivointikoodia, voit aktivoida sen manuaalisesti napsauttamalla Yritä uudelleen -painiketta. Jos nykyinen käyttöoikeusavain on estetty, voit aktivoida sovelluksen vara-aktivointikoodilla napsauttamalla Aktivoi nyt.

Ostoksen jälkeen voi kestää 24 tuntia, että käyttöoikeuden tila näytetään.